Після погрози прокуратури підвести під кримінал за бездіяльність поліцію, остання знайшла аргументи для розблокування КПП “Ужгород” (ВІДЕО)

stefanyshynЯкщо поліція не вживе заходів для розблокування кордону в районі КПП “Ужгород”, то прокуратура Закарпатської області відкриє проти неї кримінальне провадження. Про це в ефірі Національного телеканалу UA Перший заявила прес-секретар силового відомства Вікторія Попович.

Реакція ГУНП в Закарпатській області не забарилася, з самого ранку обласний очільник поліції Роман Стефанишин провів переговори з блокувальниками кордону і ті погодилися розійтися. Які аргументи наводив пан Роман невідомо, але перше серйозне випробування на своїй посаді він пройшов на відмінно.

Інформацію підтверджує в мережі Фейсбук учасник акції Alexandr Krichfaluschi:

До відома громадян!
Сьогодні о 8.00 за київським часом на КПП Ужгород буде відновлено рух автотранспорту. Дане рішення було прийнято у ході домовленостей між громадою та керівництвом поліції,митників та прикордонників. Також звертаю увагу “пересічників” які їдуть на пересічку, що для них виділена окрема смуга в якості експерименте, всі деталі роз’яснять прикордонники на місті.

Слова речниці Закарпатської прокуратури з другої хвилини відео.

Дорога до КПП “Ужгород” вільна (7.40 к.ч.)

peresichka

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *