На Закарпатті у ДТП загинула дитина, ще п’ятеро людей отримали травми

ДТП5У смт. В.Бичків Рахівського району сталася ДТП з фатальними наслідками, інформує ГУ Нацполіції в Закарпатській області.
37-річний житель села Б.Церква, керуючи автомобілем “Форд Мондео” на чеських номерах, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “Фольксваген Поло”. За кермом останнього перебував 51-річний житель Білої Церкви, який віз чотирьох своїх родичів. Серед них була й трирічна дівчинка, внучка водія.
Дитина від отриманих травм померла в кареті “швидкої” дорогою до лікарні. В лікарні опинилися водій і пасажири “Поло”, а також пасажир “Форда”.
За висновком лікарів, водій “Мондео” перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано й поміщено в ІТТ. Машини доставлено на спецмайданчик поліції.

1 коментар

Санітар написав:

Чому всі замовчують про те, що водій форда наркоман п’яний чи обкурений тікаючи від поліціі з села Солотвино зробив дане ДТП??? Про погоню працівників поліціі є зафіксовано на камері в с.Біла Церква! Чому поліція яка гналась за автомобілем фордпобачивши ДТП просто розвернулись і втекли не надавши першу медичну допомогу!

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *