Ужгородському військкому Журавльову, який знаходиться в зоні АТО винесли догану (ДОКУМЕНТ)

Про це “Трибуну” інформують джерела в Закарпатському обласному військовому комісаріаті.

Театр абсурду відбувається навколо посади військового комісара Ужгородського ОМВК . В той час, як військком майор Микола Журавльов знаходиться в зоні АТО, захищаючи Вітчизну від російських терористичних угруповань, за його спиною нечистололотні ділки здійснюють чорні справи, керівництво оперативного командування Захід  виносить йому догану за неналежне виконання планів чергових хвиль мобілізації та призову до лав ЗСУ.

З цього приводу громадські активісти Павло Федака та Вячеслав Харченко зробили звернення до Верховного головнокомандувача ЗСУ, Президента України Петра Порошенка з вимогою скасувати накази його підопічних, які суперечать здоровому глузду і ганьблять збройні сили України.

 

 

Президенту України,

Верховному Головнокомандувачу ЗСУ

Порошенку П.О.

Шановний пане Президент!

Звернутися до Вас заставила необхідність втручання у ситуацію яка склалася навколо військового комісара Ужгородського ОМВК майора Миколи Журавльова.

З 18 квітня по 25 травня 2015 року Микола Вікторович знаходився у відрядженні у зоні АТО. Останнього дня відрядження командувач відповідного сектору прийняв рішення продовжити час перебування майора Журавльова до особливого розпорядження, що свідчить про високі досягнення військкома у бойових умовах та довіру до нього вищестоящого командування.

Дуже прикро, що в час перебування  військового комісара Ужгородського ОМВК майора Миколи Журавльова в зоні АТО,  керівництво оперативного командування Захід  виносить йому догану за неналежне виконання планів чергових хвиль мобілізації та призову до лав ЗСУ при тому, що на посаду військкома призначено Т.В.О., а майор Журавльов фізично знаходиться у півтори тисячі кілометрах від Ужгорода, виконуючи священний обов’язок по захисту Вітчизни.

Просимо врахувати і той факт, що із десяти військкомів Закарпатської області, які мали відбувати  в зону АТО, у відрядження поїхав один Микола Журавльов,  решта звільнилася з лав збройних сил України за станом здоров’я та по сімейним обставинам.

Вимагаємо скасувати наказ про винесення догани військовому комісару Ужгородського ОМВК майору Миколі Журавльову, як такий що суперечить здоровому глузду і ганьбить ЗСУ.

Враховуючи складну ситуацію з виконанням мобілізації та призову до лав збройних сил України, яка склалася в багатонаціональному Ужгородському районі (понад 30 % населення етнічні угорці), просимо припинити термін перебування майора Микола Журавльова в зоні АТО та повернути його до виконання своїх безпосередніх обов’язків: військового комісара Ужгородського ОМВК.

 

З повагою,                                                                                           Вячеслав Харченко

Голова ГО

«Люстраційна комісія Закарпатської області»     

Голова крайового товариства «Просвіта»                                      Павло Федака

заява

1 comment

Сектор А says:

ГАндони, виродки! Ціпляются за владу до останнього – навіть не ховаються вже! На передову їх!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *