Студентів закарпатського вишу навчали як правильно поводитись з вогнем і вибухівкою

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСьогодні, 24 вересня, рятувальники ДСНС у Закарпатській області провели заняття для студентів Природничо-гуманітарного коледжу й факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського національного університету. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Закарпатській області.

Начальник групи піротехнічних робіт Сергій Шалаєнко розповів студентам про небезпеку боєприпасів та наочно продемонстрував присутнім як виглядають вже знешкоджені міни. Аудиторія послухала і про ступінь ураження кожного з видів вибухонебезпечних знахідок. Студенти попрацювали з металошукачем.

Викладач Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Сергій Батрак продемонстрував дітям відеоролики про швидкість загорання кімнати та показав методи найшвидшого гасіння.

Окремо увага присутніх зверталась на правилах безпеки осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду: використання пічного опалення, правильна експлуатація електромережі та безпечне поводження із відкритим вогнем.

Молодь мала можливість застосувати на практиці все почуте – бажаючі гасили за допомогою вогнегасника запалене на подвір’ї невелике вогнище.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *