Під Ужгородом партизанський загін тероборони провів масштабні навчання (ВІДЕО)

Сьогодні, 23 вересня, загін територіальної оборони при Ужгородському військовому комісаріаті провів планові навчання на Оріховицькому полігоні,в яких взяло участь близько 100 чоловік. Благословив воїнів на ратні справи єпископ Ужгородський і Закарпатський УАПЦ Кирило.

Бійці відпрацьовували стрільбу з автомата Калашнікова, закладали міни та кидали гранати. У заходах були також задіяні представники Патрульної поліції та  студенти військової кафедри УжНУ. Досвідчені інструктори на чолі з військовий комісаром, підполковником Миколою Журавльовим передавали молоді бойові навики отримані у війні на Сході України.

Також на навчання були запрошені спеціалісти з тактичної медицини з організації “Захист патріотів”, які проводять регулярні тренінги з військовослужбовцями Збройних Сил України. Останніх Микола Журавльов відзначив грамотами військового комісара.

Навчання загону територіальної оборони продемонстрували, що у випадку агресії Російської Федерації проти України ужгородці готові дати гідну відсіч агресору.

tro23 tro24 tro18 tro21 tro16 tro11 zahyst-patriotiv

tro9 tro25

tro33

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *