Директор чопського ЦНАПу підробив лікарняний (ДОКУМЕНТ)

Про це в мережі Фейсбук пише правозахисник Лариса Ступак, при цьому, активістка надає документальне підтвердження своїм словам.

Бублик Михайло плачеться друзям на ФБ, що, мовляв його неправомірно попросили з державної роботи. Мовляв, він дуже порядний і чесний чиновник. Мовляв, він засуджує політичне переслідування, тому що йому нібито винесли дві незаслужені догани. Враховуючи, що Михайло Бублік сектант, читає по вихідних проповіді своїм прихожанам, позиціонує себе у ролі янголу у плоті , говорить тихо, мило посміхається, складається враження, що він дійсно, правильна людина і майже святий. Але…
Не дайте себе обдурити, прихильники пастора мачо!

Нагадую забудькуватим:

1. Бублик Михайло був прийнятий на державну службу з порушенням Закону про Державну службу, без вищої освіти. Його приймала на роботу корупція по імені Галя.

2. Тривалий час він працював спеціалістом комунального управління і НІЧОГО! зовсім НІЧОГО! не зробив для покращення благоустрою нашого міста. Зокрема, закривав очі на знищення зелених насаджень у місті.

3. Протягом січня- березня 2014 року святий Михайло Бублик закошмарив всіх молодих мамочок, вимагав з них непередбачені законом документи на земельні ділянки та право власності на майно, якого у молодих людей, зазвичай не буває. Відтак, мамочки не змогли отримати у Бубліка довідки про склад сім”ї, і, як результат, не могли вчасно оформити виплату “дитячих грошей”. Пів ромського табору тоді, не мали чим кормити своїх дітей три місяці і дякували Бубліку за єзуїтську турботу.

4. За повідомленнями свідків, святий патріот Михайло Бублик оформив
( в обхід черги) свою донечку в угорську групу д/садочку, що б мати підставу, отримувати фінансову допомогу від Угорського Уряду. Принаймні, я особисто бачила його дружину, під час оформлення документів для отримання угорських грошей на дитину.

4. Святий Михало Бублік, придумав собі хворобу, щоб отримати неправомірний лікарняний лист, коли йому припекло їхати у Київ на Глобальний саміт ( релігійних захід секти). Під час так званої хвороби сумління у брехливого пастора, він з”їздив у Київ на саміт, ще й отримав за цю подорож компенсацію у вигляді виплати за липовий лікарняний лист.

Аж ось сюрприз адептам Бубліка :
Це липовий лікарняний і підтвердження, що важко хворий, важко брехливий і важко жадібний чиновник знаходився на гульках у Києві, саме під час невиліковної хвороби.
Лікарняний зроблено завчасно, 9 грудня.

бублик бублик2

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *