Адвокат потерпілих на Драгобраті звинуватив центральні ЗМІ у викривленні інформації (ВІДЕО)

бухтояровПодія на Драгобраті демонструє методи управління держави – шляхом підстави, провокацій і використання адміністративного ресурсу, заявив адвокат одного із затриманих бійців “Правого сектора” Роман Бухтояров.
Бійка на базі відпочинку “Хата магната” на Драгобраті і подальше кримінальне провадження над бійцями “Правого сектора” – провокація влади.
Таку думку висловив адвокат командира ДУК ПС, одного з керівників штабу блокади Криму з позивним Хорват Роман Бухтояров.
“Це не вписується ні в які рамки. Мало те, що їх спровокували, мало того, що їх там катували, тягаючи руками-ногами по снігу і наносили  тілесні ушкодження, а правоохоронні органи з прокуратурою, перебуваючи в цьому закладі за сусіднім столом , нічого не зробили … Вони просто брали в цьому участь “, – розповів адвокат.
На думку Бухтоярова, це була “спланована акція по зачистці патріотів”. “Це методи управління нашої держави – шляхом підстави, шляхом провокацій і використання свого адміністративного ресурсу”, – переконаний захисник.
За його словами, в суді потерпілі – охоронці бази – не надали жодного документа про те, що їм були нанесені тілесні ушкодження. “Мало того, вони навіть не надали підтвердження, що зверталися в лікарню”, – розповів адвокат.
Захисник підкреслив, що після цього виникає питання – чи є взагалі потерпілі. “Бійці – вони сильні. І їх не заводили, а заносили в клітку. А лікар обласної лікарні Потокі видає довідку, що їх можна судити. Питання: як можна судити людей, які знаходяться в неосудному стані?” – Резюмував він.
Крім того, адвокат звинуватив засоби масової інформації, в тому, що вони “подають те, що треба нашому президентові”. “Це стосується телеканалу” Інтер “,” 1 + 1 “,” 112 Україна “, які беруть коментарі у захисників, а потім вирізують і подають те, що вигідно їм”, – заявив Бухтояров.

https://youtu.be/SGqSvcbdHDQ

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *