Категорії Новини

На антикорупційному форумі в Ужгороді закликали припинити корупцію Порошенка та Яценюка (ФОТО)

саакашвілі24 лютого, в Ужгороді відбувся антикорупційний форум “Український рух за очищення”. Окрім місцевих діячів, на трибуні виступали такі відомі особистості, як: Руслана Лежичко, Саша Боровик та власне сам ініціатор форуму – Міхеіл Саакашвілі.

Руслана виступила першою. Після феєричного виконання гімну України, співачка розповіла про основні ідеї та мотиви антикорупційного форуму. В основному, мова йшла проте, що Євромайдан в Україні не завершився і українцям необхідно терміново втручатися в ситуацію, вимагаючи відставки Уряду та перевиборів до Верховної Ради. “Корупція починається з Порошенка. Якщо ми її не припинемо – то це подарунок Путіну”, – зауважила Руслана.

Більша частина зали підтримала її промову оплесками.

Сам Міхеіл Саакашвілі звернув увагу присутніх на практичні елементи реалізації реформаторського задуму. Політик поділився своїм успішним досвідом в управлінні Грузією. Саакашвілі також, досить відверто називав конкретні прізвища, конкретних політиків, які сьогодні продовжують грабувати країну.

Учасники форуму досить жваво сприйняли виступ Міхеіла. Зокрема, багатьом із присутніх сподобалось порівняння Яценюка із “зомбі, котрого воскресили олігархи”, та жарт про соціальне відео, в якому взяв участь Віктор Шокін. “Ну хто піде в прокуратуру дивлячись на таку морду” – висловив свою думку про соц-кліп Міхеіл Саакашвілі.

Звучали також, і провокативні запитання щодо кримінального переслідування Саакашвілі в Грузії. Міхеіл пояснив, що всі провадження сфабриковані, а причиною тому є “поставлена Путіним влада в Грузії “.

Щодо конкретних дій для досягнення цілі (перевибори), то наразі політик відповідав дуже делікатно. Саакашвілі  запевнив присутніх у тому, що немає сенсу проводити перевибори за старим законом про вибори народних депутатів. Спочатку реформи виборчої системи, потім перезавантаження – так виглядав основний меседж форуму в Ужгороді.

Після закінчення форуму Міхеіл Саакашвілі близько 20 хвилин спілкувався з громадськістю поза концертною залою.

vholos.info

саакашвілі саакашвілі2 саакашвілі3

1 коментар

Maria написав:

Молодчинка я повністю підтримую Міхеіла Саакашвілі,хватит знущатися над Україною та українськими громадянами.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *