Categories Новини

Ужгородські гандболістки здолали своїх херсонських суперниць

гандбол-КарпатиОстанній матч у році лише підтвердив лідерьскі позиції наших гандболісток, в другому матчі карпатівки знову переграли херсонських “піраній”.

Цього разу ужгородки впевненіше діяли з перших хвилин гри, краще реалізовували свої моменти та самовіддано працювали в захисті.

Вже в першій десятихвилинці було зрозуміло, що Карпати налаштовані рішуче на перемогу (3:6).

Кот, Мелекесцева та Компанієць розривали захист херсонок, а швидкі контратаки від Цубини та Каганець добивали голкіпера “піраній”, на 12-ій хвилині матчу відрив складав 6 м’ячів (6:12).

Взявши однохвилинну перерву Михайло Мілославський зміг підібрати правильні слова і його підопічні активізувались в атаці, тому кінцівку першого матчу вони зіграли краще, але ближче ніж на відстань трьох голів наблизитись не змогли. Перший тайм 13:16.

В другому таймі карпатівки контролювали гру, хоча й була п’ятихвилинка, коли ніхто неміг забити, а інтрига з’явилась тільки наприкінці матчу, коли дніпряни почали більше тиснути на ужгородок, проте на загальний результат вплинути було важко. Підопічні Бориса Петровського здобули ще два очка в загальну скарбничку, 25:29, інформує ГК Карпати.

Дніпрянка – Карпати 25:29 (13:16)

Дніпрянка: Дрембач, Чернявська; Кандибей 11/4, Попович 5, Рева 4, Ткаченко 3, Лобода 1, Сурган 1.

Карпати: Яблонська, Воронько; Компанієць 7, Мигович 7, Кот 5, Каганець 5/1, Цубина 2, Мелекесцева 2, Лезінська 1.

Штраф: 4 – 4 (Проценко, Лобода – Цубина, Кот); 7м: 4/4 – 2/1 (Дрембач відбила кидок від Каганець).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *