Знайдений в Ужгороді дворічний малюк виявився сином військовослужбовця АТО (ВІДЕО)

хлопчикПро це повідомляють Факти ICTV.

Мати покинула дворічну дитину у занедбаному будинку і зникла в невідомому напрямку.

Раніше “Трибуна” повідомляла, що

працівниками Ужгородського міськвідділу міліції розшукуються батьки малолітньої дитини, знайденої у закинутому приватному будинку по вул. Богомольця в обласному центрі.

Вчора, близько 16-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного мешканця міста про те, що із закинутого будинку по вул. Богомольця чути плач дитини.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції, а також фахівці служби у справах дітей Ужгородської міської ради.

При огляді приміщень вищезазначеного будинку у одній з кімнат правоохоронці виявили малюка віком 2-2,5 років. На даний час міліціонерами вживаються заходи щодо встановлення особи покинутої на призволяще маленької дитини та її батьків.

Зараз «нічийний» хлопчик знаходиться у дитячій лікарні, де пробуде ще кілька днів, поки медики не проведуть завершальні обстеження. Після цього, якщо не вдасться відшукати батьків, хлопчика передадуть в дитячий будинок.

Працівники Ужгородського міського відділу міліції закликають громадян і гостей нашого міста, будь-ласка, якщо ви побачили самотню дитину де-небудь звертайтесь до найближчого відділу міліції, щоб якомога швидше була можливість встановити особу дитини та батьків.

Шановні громадяни! Якщо ви впізнали дитину чи володієте будь-якою інформацією стосовно нього, або ж вам відоме можливе місце перебування його батьків прохання повідомити за номерами: 102 та 61-43-46, (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *