Жителя Іршави затримали з обрізом

обрізУ ході операції «Зброя та вибухівка» старший оперуповноважений карного розшуку Іршавського райвідділу міліції капітан Василь Ісак та інспектор дозвільної системи капітан Богдан Орос на вулиці Іршави затримали 52-річного чоловіка, мешканця с.Чорний Потік, із обрізом під джинсовою курткою.

 Чоловік привернув увагу правоохоронців тим, що вештався вулицею Іршави у нетверезому стані і мав неохайний вигляд. Підійшовши до чоловіка, правоохоронці  запросили його до райвідділу. Під час огляду його особистих речей, під джинсовою курткою виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходився обріз двоцівкової мисливської рушниці.

 Як пояснив чоловік, рушницю він знайшов на  початку вересня  на сміттєзвалищі в урочищі «Яношовиця» села Чорний Потік. Тепер хотів її комусь продати.

 Даний злочин внесено до Єдиного реєстру  досудових розслідувань. Як прокоментував  перший заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від двох до п»яти років.

 

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *