Завтра в Ужгороді «Епідемія доброти»

Завтра, 17 лютого, в Ужгороді відбудеться всеукраїнський захід «Епідемія доброти».

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді, Ужгородський центр соціальних служб для сім’ї та молоді за ініціативи молодіжної організації  «Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю» та Закарпатського інформаційно-ділового порталу Ужінформ 17 лютого 2013 року з нагоди Міжнародного дня спонтанного прояву доброти приєднується до всеукраїнського заходу «Епідемія доброти».

О 13:00 на площі Театральній в місті Ужгород відбудеться старт даної акції. Під час акції буде проводитися збір непотрібних вам речей, які зможуть принести радість людям, які потребують допомоги. Це можуть бути іграшки, книжки, взуття та одяг та багато іншого, що може бути корисним для людей. Також будуть організовані цікаві заходи, конкурси, вже добре знайомі ужгородцям «вільні обійми» та караоке для всіх бажаючих.

Бажаючі допомогти можуть приєднатися до акції, та з 13:00 до 15:00 принести на площу Театральну «крапельку доброти» для допомоги тим, хто потребує цієї допомоги вже сьогодні.

Також протягом тижня «крапелька доброти» буде прийматися за адресою м. Ужгород, вул. Ф. Ракоці, 2 в приміщенні Ужгородського центру соціальних служб для сім’ї та молоді.

Зібрані речі будуть передані сім’ям, які перебувають на обліку в центрі соціальної служби.

Метою цього заходу є поштовх до гарних, добрих справ кожного українця. В цей день відбуватиметься багато різних акцій, флешмобів, спрямованих на привернення уваги людей до гарних вчинків на території всієї України.

 

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *