Заступником голови Міжгірської РДА призначено свободівця

баранГолову Міжгірської районної організації ВО «Свобода» Василя Барана призначено на посаду заступника голови Міжгірської районної державної адміністрації Закарпатської области. Відповідне розпорядження  голови РДА видано 16 червня 2014 року.

Василь Баран народився 16 червня 1988 року. Закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії держуправління при Президентові України за спеціяльністю «Управління проєктами». Трудову діяльність розпочав 2010 року головним спеціялістом відділу юридичного забезпечення та звернень громадян Міжгірської  районної ради. З 2011 року працював на посаді головного спеціяліста відділу звернень громадян, інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю аж до призначення на посаду.

Добре володіє ситуацією у царині соціяльної та гуманітарної політики району. З 2011 року – член ВО «Свобода», з 2012-го – очолив районну організацію. Бере активну участь у громадсько-політичному житті району, має авторитет серед депутатського корпусу, громадськости району. Одружений, разом з дружиною виховують сина.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *