«Закарпаттяобленерго» проводить планові відключення електрики

електрикПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє, що підприємство періодично виконує роботи з обслуговування електричних мереж. Ці роботи спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів Закарпатської області.

Для того, аби планові відключення не перешкоджали роботі підприємств, установ та організацій краю, ПАТ «Закарпаттяобленерго» на своєму офіційному сайті постійно і заздалегідь інформує споживачів про місця та орієнтовні дати виконання робіт.

Зокрема, тільки впродовж січня 2014 року роботи з чистки траси проведені в багатьох районах Закарпатської області, зокрема в Берегівському (м. Берегово, села М. Бегань, В. Бегань, Дідово, Кукля, Свобода, Косино, Береги, Бадалово, Косино,); Виноградівському (м. Виноградів, села Боржавське, В. Ком’яти, Юлівці, Дівичне, Вербовець); Великоберезнянському (смт Великий Березний, Вишка, Кострино); Воловецькому (смт Воловець, Лази, Абранка, Нижні Ворота) районах.

У Іршавському районі, в основному, проведені поточні ремонти обладнання та прорубка траси, вирівнювання опор, розвантаження по фазах, перетяжка проводів (Довге, Білки, Брід, Лоза, Приборжавське, Суха, Бронька, Горбок, В. Раковець, Дунковиця, Сільце, Осій, Кушниця, Ільниця). Аналогічні роботи, а також технічне обслуговування, заміна дерев’яних опор, монтаж будинкових вводів, підключення абонентів тощо проведені в багатьох населених пунктах Міжгірського, Мукачівського, Перечинського, Рахівського, Свалявського, Тячівського, Ужгородського, Хустського районів.

Фактично кожного тижня ПАТ «Закарпаттяобленерго» проводить усі вищеперераховані ремонтні роботи, вони триватимуть і надалі, згідно з графіком, у різних населених пунктах Закарпатської області. З інформацією про місця й тривалість планових відключень можна ознайомитися на офіційному сайті ПАТ «Закарпаттяобленерго» за адресою: http://www.energo.uz.ua.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *