Закарпатця вбили заради золотих зубів

 

ніжУ неділю у селі Гошів Долинського району Івано-Франківської області на схилі гори Ясної, біля монастиря працівники міліції знайшли труп чоловіка зі слідами насильницької смерті.

В одежі загиблого були документи на ім’я 63-річного мешканця Закарпатської області. На його тілі експерти виявили множинні травми голови та колото-різані рани грудної клітки. Неподалік – спалений намет і пляшки від спиртного.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС в області Ігор Баб’юк, в Стрию працівники миколаївської міліції затримали 25-річного уродженця Молдови разом із двома дівчатами з Донецької та Сумської областей. Цю компанію розшукували за вбивство молодої жінки в Миколаївській області. При затриманні оперативниками вони зізналися й у вбивстві чоловіка в Гошеві.

За словами підполковника міліції Ігоря Баб’юка, зловмисники познайомилися з майбутньою жертвою на вокзалі в Стрию. Там вирішили переїхати в Гошів, де отаборилися на схилі гори. Приїжджі просили милостиню, а отримані кошти пропивали. За попередніми даними, закарпатського пенсіонера вбили, щоб заволодіти… його золотими зубними коронками. Однак стоматолог, який виготовив їх, зробив свою роботу професійно,оскільки коронки залишилися на місці. Отож, залишивши криваві сліди на Миколаївщині та на Прикарпатті, гастролери були затримані на Львівщині. Зараз група оперативників та слідчих з’ясовує всі обставини цього резонансного злочину, -повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *