Закарпатці добровільно розстаються із зброєю

зброяПід час місячника добровільної здачі зброї жителями Виноградівського району було здано десять рушниць  та два газові пістолети.

 З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї боєприпасів, вибухових матеріалів, спецзасобів та профілактики злочинів з їх використанням на території Закарпатської області з 1 по 30 квітня проводився місячник добровільної здачі зброї.

За період проведення вищезгаданої операції до відділу дозвільної системи Виноградівського РВ УМВС громадянами здано десять гладкоствольних рушниць та два газових пістолети.

 

Були випадки, коли людина померла, а її зброя перебувала вдома. Рідні навіть могли не знати, що у їх помешканні є рушниця або газовий пістолет. Коли члени сім’ї знаходили цю зброю, вони приносили її до нас, – говорить старший інспектор дозвільної системи Павло Січ.

 Незважаючи на заходи міліції щодо попередження злочинів, пов’язаних з використанням зброї та вибухівки, все ж зустрічаються випадки її використання не за призначенням, а також неналежне ставлення власників вогнепальної та  холодної зброї до її зберігання призводить до їх крадіжок та втрат.

 Оксана Кобзаренко,

Виноградівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *