Закарпатський волонтер розповість про події в зоні АТО (ФОТО)

Завтра, 2 липня 2014 року, о 14.00 у прес-центрі “Вся Закарпатська Правда” відбудеться прес-конференція громадського діяча та правозахисника Богдана Хаустова, який повернувся із зони АТО. Він готовий повідомити громадськості нові факти, які ще не були висвітлені українськими ЗМІ.

хаустов

Як нещодавно провідомляло видання “Вся Закарпатська Правда”, зусиллями наших активістів була зібрана допомога закарпатським військовим, а саме – для 15-го Окремого гірсько-піхотного батальйону, бійці якого знаходяться на кордоні з Росією, у 15 км від Луганська.

Учасник Громадської організації “Антикорупція” Богдан Хаустов кілька днів знаходився в зоні військових дій, куди доправив вантаж допомоги нашим солдатам і де зібрав матеріал для репортажу, який дасть відповідь на багаточисельні нагальні питання, а саме:

1. Чому не доходить допомога до військових Закарпаття в зоні АТО?

2. З яких причин місцеве населення вступає у конфлікти з нашими силовиками?

3. Як відбуваються корупційні дії на блокпостах і чому частина населення з презирством ставиться до Національної гвардії?

4. Скільки насправді коштує зброя?

5. Хто стоїть за роздмухуванням громадянської війни і провокує місцеве населення?

Під час прес-конференції для порівняння будуть надані американські та українські сухпайки для військових та їх вартість. Бажаючі зможуть продегустувати продукти.

Також присутні зможуть оцінити зразок бронежилета тієї ступені захисту, яка необхідна військовим у реальних бойових умовах.

Буде оголошено благочинний збір коштів, пошук активістів і волонтерів для допомоги закарпатським солдатам і Першій роті батальйону “Айдар”.

Прес-конференція відбудеться 02 липня 2014 року за адресою: м.Ужгород, вул.Електрозаводська, 2 (готель «УнгварЪскій», 3 поверх, конференц-зал).

Початок: 14.00

З питаннями звертатися за телефоном: (099) 363 59 30 або на електронну пошту: [email protected]

Запрошуються представники ЗМІ та громадськості.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *