Закарпатський люстратор виявився міліціонером-хуліганом

На Закарпатті активно тривають процеси люстрації чиновницьких та правоохоронних структур. Одним з активних втілювачів в життя нових віянь в органах міліції став Роман Богуславський, який нещадно критикує керівників закарпатської міліції, намагаючись таким чином здобути авторитет у членів люстраційного комітету.

Виявилося, що він є колишнім працівником органів внутрішніх справ і  не зважаючи на свою молодість (1986 р.н.) вже встиг стати героєм антимєнтовських публікацій.

Зокрема, газета “Новинка” 24 січня 2009 р. (Роману тоді ще не було і 23 років) у статті “Міліція з народом 1:1” описала “подвиги” оперуповноваженого відділу БТЛ Романа Богуславського. Зокрема, його звинуватили в побитті охоронця розважального закладу “Магніт” Василя Митро.

За цим фактом було проведено службове розслідування в ході якого було встановлено, що Богуславський Р.Я. за короткий термін в ОВС зарекомендував себе з негативної сторони, неодноразово притягувався до дисциплінарної відповідальності за негідну поведінку, порушення службової дисципліни, прогули. Допущеними проступками Роман Богуславський підриває авторитет міліції та ганьбить звання офіцера. Матеріали розслідування були  передані в прокуратуру.

В подальшому закарпатського “люстратора” було звільнено з міліції. Чи мають такі особи право давати оцінку працівникам органів внутрішніх справ? Ясно, що не мають. Тому люстраційному комітету треба прискіпливіше придивлятися до людей, що видають себе за правдолюбів.

стаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *