Закарпатський “губернатор” проштовхує на посади людей місцевих олігархів

губальКадрові чистки в обласній адміністрації не припиняються і через півроку «правління» кишенькового балогівського губернатора.

Так, учора стало відомо про те, що на вулиці опиняться ще ряд обласних посадовців. При чому цього разу губернатор Губаль подає звільнення «прикрасивши» їх ще й цілими структурними реорганізаціями в обласній адміністрації. Зокрема, ліквідовано управління містобудування та архітектури Закарпатської обласної державної адміністрації, після завершення процедурних процесів буде утворено відповідний відділ.

Також відбувається реорганізація в ще одній структурі: з апарату обласної державної адміністрації виведено відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації та відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації.

Ці рішення матимуть і відповідні наслідки для керівників цих підрозділів. Досі управління містобудування та архітектури очолював Микола Пігуляк, а відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації – Василь Шнайдер. Вони будуть звільнені.

Також зміни відбудуться у відділі взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції та оборонної роботи, його керівник Василь Маковський уже написав заяву на звільнення.

Учора ж стало відомо і про звільнення  Віктора Мацоли з посади начальника департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

Відтак, ще ряд стратегічно важливих посад опиняться в руках мукачівського сімейства. Вочевидь, кишеньковий губернатор на «5+» справляється із поставленим перед ним завданням і звільняє крісла для таких же ж кишенькових чинуш, як і він сам.

Які наслідки подібна політика матиме для Закарпаття, невідомо. Однак той факт, що голова обласної адміністрації після свого призначення нічим іншим окрім як звільненнями не займається, безслідно минути не може. Країна і так знаходиться на межі повного економічного колапсу та соціальної кризи. В такий час як ніколи потрібні грамотні керівники та мудрі менеджери, а не випускники ПТУ, котрі окрім команд «фас» і «сидіти» нічого не розуміють.

Вільне Закарпаття

 

1 коментар

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *