Закарпатський “Фронт опору” звинуватив Балогу у зраді революції

фронтЗаява з приводу зради революції

«ФРОНТ ОПОРУ» заявляє про зраду в Ужгороді псевдо активістами Майдану революції! Ми від самого початку протесту наголошували і наголошуємо зараз, що метою революції є повне перезавантаження системи влади. Будь-який політик, який має заплямовану репутацію, не може повернутися до влади. Закарпаття, як і Україна в цілому, потребує нових людей в політиці, які дбатимуть за вільну демократичну націю і заможний народ, а не за власні прагматичні інтереси.

Наші закарпатські активісти разом з побратимами зі всієї України не підпускають політиків до барикад. На наших барикадах на Грушевського ви не побачите партійних стягів. Вони можуть бути лише на Майдані на площі Незалежності. Від самого початку ми намагалися відсторонити політичні партії і від протестів в Ужгороді, однак зараз сталося захоплення ужгородського Майдану зрадниками від ряду політичних партій. Саме ці зрадники нині намагаються знехтувати принципами Майдану і провести до влади своїх партійців. Зніміть партійні прапори з барикад на Народній! Женіть політиків на площу Театральну, нехай танцюють і співають там!

Закликаємо вірних активістів ужгородського Майдану відстоювати свою позицію і відсторонити зрадників. Краяни обурені тим, що результатом ужгородських протестів стало те, що більшість в Народній Раді Закарпаття становлять прихильники сімейного клану Віктора Балоги. Ми переконані, що цей політик скомпрометував себе, перебуваючи за свою коротку політичну кар’єру в різних партіях і до останнього служив нинішньому режиму, займаючи посаду міністра уряду Азарова. Ми не маємо права знову допустити до влади політичних перевертнів. Закликаємо відсторонити прихильників Балоги з Народної Ради Закарпаття.

Побратими-активісти! Опирайтеся на студентський рух, а не на стару політичну корупційну систему. Саме молодь, яка не інфікована бацилою совка, повинна брати владу у свої руки і будувати вільну країну вільних людей!

Слава Україні!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *