Закарпатський Фронт опору заявляє, що не потребує їжі та теплих речей

ФРОНТ ОПОРУ заявляє, що захоплення будівлі Закарпатської ОДА було логічним і революційно виправданим. Ми були серед тих, хто допоміг увійти в будівлю координаторам ужгородського Євромайдану і налагодити їм організацію роботи та побуду.

ода2

 

Але хочемо застерегти тих активістів, які в пориві революційного романтизму можуть вдатися до вандалізму в приміщенні будівлі ОДА, яка є історичною пам’яткою. Також закликаємо координаторів не компрометувати Майдан необдуманими закликами та заявами. Нам не важко було вистояти цю ніч в ОДА, як це пише дехто з керівників Майдану у соцмережах. Жодного тиску на нас не чинилося. Наш бойовий дух повинен бути оцінений в силовому протистоянні з ворогом, а не в тому, що ми ночували в кріслах чиновницьких кабінетів, а не в звичних домашніх ліжках. Так само ми не потребуємо їжі, води чи теплої одежі. Ми не бомжі, а революціонери.

 

Люди щиро готові допомагати нам, але ми не повинні користуватися їхньою добротою і робити з себе жертв обставин. Важко нашим побратимам на барикадах в Києві, а не в теплому і зручному приміщенні обласної адміністрації.

 

Окрім того, ми залишаємося на своїх позиціях щодо використання нас в своїх цілях політиків різних партій. Ми не дамо змінити один режим іншим. Влада народу!

 

Слава Україні!

 

1 comment

Тарас says:

А далі що? Ця чудова споруда встояла і під час війни, і після, нащо було розбивати двері та ламати? Галицькі холуї приїхали сюди, щоб нищити- ламати-не будувати!
Може спробуєте попрацювати на благо так палко любимої України, що б вашим бабусям та дідусям була пенсія? Гроші з Києва хоч-кому не надійдуть, їх у банках видають ДОВІРЕНИМ особам, а не якимось-там революціонерам!
А те, що всі ці неподобства проходять під фашистськими прапорами – говорить само за себе! На Закарпатті люди завжди були толерантними – у нас 32 національності, як можна когось виділяти?!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *