Категорії Новини

Закарпатський ДК став некерованим

 

врізкаСьогодні вночі на між закарпатськими містами Ужгород та Мукачево була зафіксована врізка в нафтопровід.

 На місце події негайно прибула та почала працювати слідча група. Слідчий проводив заміри , описував місце злочину , опитував свідків та очевидців. Цього разу ситуація ускладнювалася попаданням нафтопродуктів у джерело питної води. Для розкриття злочину було потрібно скрупульозно вивчити ситуацію, знайти сліди зловмисників і провести ряд спеціальних експертиз.

  Зазвичай місце вчинення правопорушення табу для всіх непричетних до події. На рядових працівників міліції лягає обов’язок зберегти недоторканним місце злочину. В особливих випадках, для забезпечення умов роботи слідчого прибувають додаткові наряди міліції. На жаль, цього разу з самого початку все складалося не так. На місці проявляли активність троє діячів.

 Як пізніше стало відомо працівникам міліції, це були активісти організації «Дорожній контроль». Своїми відверто протиправними діями вони заважали слідчому скласти і описати картину події. Більше того, так званий контроль втратив контроль над своїми емоціями. Провокації , мати і погрози розправи звучали з вуст активістів. Працівники ДАІ , які перекрили дорогу на вимогу слідчого, вже знали в обличчя цих провокаторів. Але цього разу «активісти» відверто переступили рамки закону. Складалося враження, що ці діячі зацікавлені в знищенні слідів злочину.

 З цієї причини була викликана додаткова оперативна група з Ужгородського райвідділу міліції. Активісти збагнули, що «перегнули палку» та втекли з місця пригоди. Як стало відомо ця подія вже внесена до єдиного обліку досудових розслідувань та відносно активістів «ДК» розпочате кримінальне провадження за статтею 343 КК України – «Втручання у діяльність працівника правоохоронного органу». А це може обернутися арештом нахабного тріо до 6 місяців.

  Остап Петриняк

KarpatNews.in.ua #sthash.sqnb4lx2.dpuf
KarpatNews.in.ua – новини Закарпаття
KarpatNews.in.ua

 KarpatNews.in.ua

KarpatNews.in.ua

 

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *