Закарпатський “Беркут” відпрацьовував Іршавщину (фото)

Цими днями правоохоронці області, а саме працівники спецпідрозділу «Беркут», управління ДАІ та працівники Іршавського райвідділу міліції проводили оперативно-профілактичне відпрацювання у вечірній час на території Іршавського району.

 

 Інструктаж перед початком профілактичного заходу провів в.о. начальника УГБ УМВС підполковник міліції Леонід Накоп′юк та заступник начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, які наголосили на дотриманні законності та ввічливому поводженні з громадянами, заходах особистої безпеки під час проведення відпрацювання.

 

 Були визначені населені пункти району з найбільш нестабільної криміногенною обстановкою, що потребувала негайного міліцейського втручання. Наголошено і напрямки роботи, які потребують посиленої уваги. А це і боротьба з незаконним обігом наркотиків, і втягування неповнолітніх в злочинну діяльність. Також було звернуто увагу на виявлення водіїв, які скоюють грубі порушення правил дорожнього руху, їздять на автомобілях без належних документів.

 

 Результати відпрацювання не забарились. Так, працівниками карного розшуку разом з дільничними інспекторами було розкрито у м.Іршава крадіжку золотих виробів, біжутерії та вина домашнього виготовлення.

 Правоохоронцями під час відпрацювання було притягнуто до адміністративної відповідальності за різні правопорушення 40 осіб, із яких 25 за порушення правил дорожнього руху. Також працівники міліції перевірили на дому 66 осіб, які знаходяться на різних профілактичних обліках.

 

 Підводячи підсумки відпрацювання, підполковники Накоп′юк та Петер зазначили, що в цілому мета заходу досягнута, проведення таких відпрацювань значно поліпшує оперативну обстановку в районі, сприяє стабілізації громадського порядку й підвищує рівень довіри місцевого населення до міліції.

 Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *