Закарпатському УБОЗІвцю спалили крутого джипа

тойота прадо підпалЧерговою жертвою кримінальних розборок на Закарпатті став керівник одного з підрозділів закарпатського УБОЗу підполковник міліції Мирослав Голіш

Йому вночі спалили  придбану близько місяця тому Toyota Land Cruiser Prado. Підпал стався в в селі Холмок на Ужгородщині.

Мирослав Голіш є рідним братом (по матері) колишнього начальника УМВС України в Закарпатській області Віктора Русина. Мешкає він в Холмоку, де нещодавно збудував шикарний особняк.
Фахівці пов’язуть цей підпал з «розбірками» довкола теми контрабанди, передусім сигаретної, через «зелений» кордон України.
За інформацією СЗГ УМВС України в Закарпатській області, сьогодні близько 7-ї години ранку до чергової частини міліції надійшло повідомлення від власниці автомобіля Toyota Land Cruiser із селища Холмок Ужгородського району. Вона повідомила, що в неї біля будинку з невідомих причин загорілося власне авто. Вогонь вдалося загасити самотужки, тож пожежа не встигла завдати значних збитків.
Після повідомлення потерпілої на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, причину загорання іномарки повинна з’ясувати пожежно-технічна експертиза.
Доречі, вночі 12 липня невідомі спалили автомобіль начальника закарпатського УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, полковника міліції Миколи Кулітки.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *