Закарпатського військового, який загинув в зоні АТО, нагородили посмертно

орденУказом Президента України від 20 червня 2014 року № 543/2014, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу, підполковника Середу Бориса Миколайовичанагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Про це повідомляє Виноградівська РДА.

У 2010-2012 роках Борис Середа був заступником командира військової частини у Виноградові. Після розформування частини направлений на службу в м. Мукачево. Останнім часом підполковник виконував завдання з охорони разом з українськими прикордонниками ділянки державного кордону з Російською Федерацією в Сумській області. Загинув Борис Середа наприкінці квітня 2014 року, під час виконання службових обов’язків.

30 червня військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Іван Васильцюн спільно з головою Виноградівської районної державної адміністрації Віталієм Любкою відвідали родину та вручили нагороду дружині загиблого військовослужбовця. Мешкав Борис Середа у с. Тросник Виноградівського району, де у нього залишилися дружина і син – першокурсник Львівської військової академії.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *