Закарпатського бізнесмена розстріляли у Харкові

бисагаМова йде про Ярослава Бисагу, одного із засновників та незмінного очільника компанії «Омега-Автопоставка» – крупного дистриб’ютора запчастин, шин та масел на ринку Україн

Як повідомляють в міліції та ЗМІ, уночі 1 серпня невідомий розстріляв 42-річного бізнесмена, який відпочивав в одному з ресторанів Харкова. Від отриманих поранень чоловік помер.

У компанії підтвердили факт смерті генерального директора. На офіційному сайті розміщено повідомлення про його трагічну загибель з виразом співчуття рідним і близьким.

Ярослав Бисага народився 18 серпня 1970 року в селі Бабичі Мукачівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчив Харківський авіаційний інститут. У 1993 році разом з партнером заснував компанію «Омега-Автопоставка». Він був її беззмінним керівником, займаючи посаду генерального директора.

 

1 comment

Макс says:

закорпатский бизнесмен? когда последний раз он там был??? он большую часть жизни прожил в Харькове и тут организовал бизнес. Только люди с заподной могут писать что он был их бизнесмен. Родился он там, а жил далеко не там.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *