Закарпатські судді “відбілюють” злочин Балоги

ратаПро це заявляє в мережі Фейсбук лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк у зверненні до Президента України Петра Порошенка, коментуючи злочинне рішення Апеляційного суду Закарпатської області.

Пане Президент України Порошенко П.О.
Сьогодні в Закарпатті після семи безпідставних відкладань,- суд не засудив Балогу Івана Івановича, що є одним з братів банди Балог, за наклеп на мене і звинувачення в тяжкому злочині… Тому що він, мовляв вже не є головою ради, не
є чиновником, а встиг шляхом підкупу стати нардепом. Що також є чиновник 1-Ї категорії, а вдіяний злочин в ранзі голови облради – вже не злочин, бо звільнився. Я пройду і верховний суд щодо цього покидька і Европеський з прав людини, в якому вас буду вважати співвідповідальною особою.
Це суди в вашій країні, це банда якій ви довірили вибори в краї.
Т.ч. Це і ваша відповідальність!
Але довго так не буде.

 

3 comments

Для Біловарів-перевертнів says:

Прізвище Біловар-це тавро на усе життя! Яке повязане з корупцією, злочинами та порушенням закону. Це уся сімейка перевертнів, які не мають морального права працювати в правоохоронних чи державних органах! Де люстраційний комітет? Де народ Закарпаття? Скоро їх нащадки будуть міняти прізвища батьків на прізвища матерів від сорому та ганьби!

http://antikor.com.ua/articles/21037-na_zakarpatje_prokurora_bilovara_uvolennogo_za_vzjatku_sud_vosstanovil_v_dolhnosti._ego_skandaljnyj_

освіта в біді says:

Усе, що коїться у ВНЗ УжНУ та МДУ це усе робота клану Балогів, це вони наробили бедлан, розбрат, вакханалію із кадрами у цих вищих навчальних закладах області. Усе зруйнували з землею. Вони мають відповісти за усе перед народом Закарпаття!

друг Боді Біловара says:

Біловар Бо ще той ган…н, такий хитрий лис як му брат Біловар Руслан, який йому допоміг поновитися в облпрокуратурі. Ну і що,цей смердючий скунць має бути люстрований і викинутий на вулицю, а не в білих комірцях ходити і далі займатися корупцією. що громада та активісти посліпли, що робиться у нас в краї? вичекав сволота, пересидів у мукачівському вузі там наробив ділов і ще встиг викладати студентам та й гроші з них за екзамени збирав. Перевертень єден!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *