Закарпатські солдати на Сході повинні мати все необхідне спорядження (ФОТО)

У суботу, 26 липня, голова Закарпатської обласної адміністрації Валерій Лунченко, у приміщенні УМВС України в Закарпатській області, передав військове спорядження, яке буде відправлено на Схід.
амуніцВійськова амуніція, закуплена за кошти керівника краю, депутатів фракції «Фронту Змін» обласної ради.

Так, було передано тепловізори, каски, бронежилети, окуляри тактичні, спальники, аптечки, біноклі, взуття, бензопили, радіостанції, камуфляжі та інше спорядження.
– Сьогодні ми передаємо бронежилети, каски, прилади нічного бачення, іншу амуніцію. Хотілося би, щоб ці речі не використовували за призначенням. Українські вояки боронять та звільняють територію нашої держави від окупантів і терористів. Тому, потрібно мати необхідне спорядження. Ті земляки, які воюють у зоні АТО – справжні герої. Сьогодні активні громадяни долучаються до того, аби вояки були повністю укомплектовані. Спільно ми допоможемо нашим бійцям звільнити Україну від ворогів-окупантів. В подальшому, всі вояки, які вирушатимуть на Схід боронити країну від загарбників, будуть забезпечені необхідним спорядженням, – зауважив Валерій Лунченко.

Прес – центр ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *