Закарпатські Міндоходівці борються з корупцією у власних рядах

податковаІніціатива Міністерства – клієнтоорієнтований підхід, не тому що це модно, а тому, що створення комфортних умов для ведення бізнесу – це необхідна умова розвитку економіки. Тож, всі зусилля відомства та його працівників націлені на якісне обслуговування клієнтів, просте спілкування та максимально прогнозований процес наповнення бюджету.

 

Дотримання антикорупційного законодавства службовцями –  пріоритет роботи управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Для покращення роботи в напрямку протидії корупції у територіальних органах відомства проводяться заходи, спрямовані на профілактику і попередження таких правопорушень. Для того, аби виявляти злочини у сфері службової діяльності здійснюється постійний контроль за роботою працівників під час виконання ними своїх службових обов’язків.

 

 

Протягом 2013 року за матеріалами Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області відкрито 4 кримінальні провадження за фактами вчинення працівниками органів Міндоходів Закарпатської області неправомірних дій, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України.

 

 

Слід зауважити, що вагоме значення у процесі боротьби з корупційними правопорушеннями та зловживаннями, як в органах Міндоходів так і взагалі, відіграє розуміння та усвідомлення суспільством необхідності викриття та своєчасного повідомлення про факти неправомірних дій посадовців.

 

 

Для цього в Міністерстві доходів і зборів України функціонує телефонна лінія «Пульс», на яку можна повідомити про факти вимагання та отримання неправомірних вигод, інші протиправні дії з боку посадових осіб органів Міндоходів, зателефонувавши за номером (044) 284-00-07, або ж особисто звернувшись до управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області за адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Волошина 52, кабінет 32. Тел.: (0312) 61-51-67). Повідомили в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *