Закарпатські міліціонери відбули на ротацію в зону АТО (ФОТО)

Сьогодні з самого ранку, незважаючи на складні погодні умови в Ужгороді, кілька десятків працівників закарпатської міліції вирушили на схід України, аби замінити своїх колег в зоні проведення антитерористичної операції. До слова, це вже дев′ята ротація зведеного загону УМВС області.

З напутнім словом до колег звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, який висловив впевненість, що земляки з честю виконають покладені на них завдання з охорони громадського порядку, чергування на блокпостах у Донецькій області й щасливо повернуться додому.

міліціяКерівник зведеного загону УМВС, начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей запевнив, що він та його колеги своєю службою на сході примножать ту добру славу, яку заслужили закарпатські міліціонери в жителів міста Артемівськ та інших населених пунктів Донеччини.

Благословили закарпатських міліціонерів у далеку дорогу представники духовенства, освятивши кожного бійця свяченою водою та роздавши їм хрестики й обереги.

Під звуки козацького маршу у виконанні оркестру УМВС зведений загін закарпатської міліції вирушив у далеку путь.

Бережи вас Господь, хлопці! Повертайтесь додому цілими та неушкодженими!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

міліція3 міліція2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *