Categories Новини

Закарпатські міліціонери повернулися зі сходу України. Один міліціонер – загинув

лунченко-міліціяУ вівторок, 3 червня, в управлінні МВС України в Закарпатській області відзначили закарпатських працівників міліції, котрі виконували свої службові обов’язки на сході України. В урочистих заходах взяв участь голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко.

Протягом травня понад 20 правоохоронців із Закарпатської області перебували на сході України, де сьогодні ведуться бої з терористами. Один із міліціонерів загинув під час виконання своїх службових обов’язків.

— Ми сумуємо з приводу втрати нашого земляка. Дякуємо всім, хто відважно охороняв мир і спокій у східних регіонах. Україна пишається своїми захисниками, — звернувся до присутніх в. о. начальника УМВС у Закарпатській області Сергій Шаранич.

Також керівник закарпатської міліції подякував тим співробітникам, які перерахували свій одноденний заробіток на потреби української армії. У такий спосіб для посилення боєздатності армії було перераховано близько 205 тис. грн.

— Ви виконуєте свій обов’язок чи не у найскладніший для незалежної України час. Завдяки вашій мужності ми віримо у єдність та неподільність країни, у мир та спокій на її теренах. Щиро вдячний усім Вам, — підкреслив Валерій Лунченко.

Прес-центр ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *