Закарпатські контрабандисти пересіли на літальні апарати

дельтапланКонтрабандисти вирішили спіймати Бога за бороду і для цього все частіше підіймаються в небо.

Вже вкотре Прикордонна Служба України виявляє мотодельтаплани, мотопароплани, безпілотники та навіть літаки малої авіації які нелегально порушують наш державний кордон. Протягом літа лише на території підконтрольній Чопському прикордонному загону було зафіксовано 20 таких випадків а 11 липня затримано чотирьох осіб з устаткуванням для керування безпілотником. Як стверджує начальник штабу Чопського загону підполковник Вадим Козуля , це пов’язано з ефективною діяльністю прикордонслужби на землі. Саме тому зловмисники «піднялися в небо».

І це прикро. Адже правопорушники псують авторитет як держави загалом так і чесних її громадян. Своїми діями вони кидають тінь на парапланеристів–спортсменів, на місцевих селян які живуть в прикордонній зоні, на інженерів, авіаторів які розробляють малі літальні апарати для розвитку країни та її захисту від зовнішніх агресорів.

Голова Федерації Парапланеризму України Олексій Колесник запевняє що жоден член федерації в закарпатській області не причетний до подібних справ.

Під час наради силових відомств у закарпатській області 15 липня Президент України Петро Порошенко дав зрозуміти що корупція і бандитизм – це суспільна хвороба яку має побороти все суспільство загалом а не лише її силові структури.

У зв’язку з цими подіями керівництво Чопського та Мукачівського загонів звертається до громадян регіону щодо надання достовірної інформації про виявлення фактів польоту, перевезення, утримання чи місця посадки за тел.:

(0312) 71-13-22; 050 970 44 05; 067 311 27 58; 050 593 72 08

Анонімність гарантується в будь-якому випадку. У разі реалізації отриманої інформації громадяни гарантовано отримають грошову винагороду.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *