Закарпатське керівництво радилося з приводу бюджету

бюджетЗаступник голови Закарпатської ОДА Михайло Попович провів розширену нараду зкерівниками фінансових управлінь райдержадміністрацій та міськвиконкомів іззабезпечення виконання вимог нормативно-правових актів Верховної Ради України таУряду щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання та забезпечення економного і раціонального використання бюджетних коштів.

Під час наради обговорювалися прийняті нещодавно ВРУ та КМУ України нормативно-правові акти, спрямовані на запобігання виникненню ризиків розбалансування місцевих бюджетів у процесі їх виконання. Відтак, в ході наради йшлося про створення умов для своєчасної виплати заробітної плати, стипендій, пенсій, інших соціальних виплат, а також забезпечення економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни усіма учасниками бюджетного процесу.

Також розглянуто питання щодо забезпечення виконання постанови КМУ від 1 березня 2014 р. № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання», а також внесення змін до місцевих бюджетів Закарпатської області на 2014 рік із урахуванням положень та вимог Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» від 27 березня 2014 року № 1165-VII.

Управління інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *