Закарпатська прокуратура ввела в оману нардепа Лунченко (ДОКУМЕНТ)

Про це в мережі Фейсбук інформує громадський активіст Лариса Ступак.

7 разів поспіль я писала повідомлення про цей злочин Шараничу С.і Андришину О., поки вони, накінець, зглянулись на проблеми роботяг та відкрили кримінальне провадження.
Попереджала їх, що маю купу доказів цього злочину. Просила не вішати мені спагетті на вуха, коли будуть намагатися прикрити справу.
Не дослухались моїх порад. Ввели в оману прокурора області, та його заступників. І ось тепер мають ганьбу на свої голови.
Починаю оприлюднювати докази того, що людям на комунальному підприємстві “Тиса” роками не виплачують вчасно заробітної платні, натомість, прокуратура за півроку не спромоглася зробити виїмку відомостей по виплаті з/плати у бухгалтерії підприємства та звірити їх з перерахунками коштів у Комінвестбанк на з/платні карточки людей.
сендакШановні, пани прокурори!
Коли я викладу відеоролик, де працівники скаржаться на те, що роками працюють, як раби, безоплатно, коли оприлюдню копії ВСІХ відомостей на зарплату, у яких, замість сум нарахувань з/п , стоять одні нулі, підписаних директором Олеаном Ю.А., куди ви будете ховати свої безсоромні очі?
Прізвища працівників, що підписали звернення до депутата ВР, навмисно вам наразі не показую.
ПРАЦЮЙТЕ, ХЛОПЦІ!
Валерій Лунченко , прокуратура ввела Вас в оману.

самардаксамардак2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *