Закарпатська ОПОРА не бачить десятки тисяч агіток з маніпулятивною соціологією

На запитання в прямому ефірі програми ТРК “Тиса” “Про головне”, представник ОПОРИ Володимир Феськов заявив, що вперше чує про багатотисячні наклади агітаційних газет Віктора Щадея.Чим визвана така сліпота представника організації, яка слідкує за чистотою виборчих процесів невідомо, але ясно, що сподіватися в майбутньому на об’єктивну оцінку виборчих процесів ОПОРОЮ марно.

газета

Раніше “Трибуна” повідомляла:

Агітаційна газета у підтримку Віктора Щадея, котрий планує балотуватися на мера Ужгорода осіла у смітниках Нового району в Ужгороді.

Щоправда, це видання вийшло із грубим порушенням: без вихідних даних: зазначення видавця, відповідального за друк, тиражу, прізвища редактора, адреси редакції та видавництва. Такого порушення цілком достатньо аби зняти кандидата з перегонів. Адже зараз важко визначити: кількість витрачених на друк газети коштів та їх походження.

Пише groza-news.com.ua.

Раніше з цього приводу “Трибуна” повідомляла: Ужгородська “Свобода” заявляє, що викладач УжНУ легалізовує псевдосоціології маніпулятора.

З наближенням виборів активізувались місцеві кандидати та, замість апелювання до своїх досягнень перед виборцями, деякі з них вдаються до відвертої брехні аби дескридетувати опонентів, в яких вбачають собі загрозу. 

 Кількість заангажованих та сумнівних засобів інформації вражає, до прикладу, друковане видання «Місто Життя» яке прийшло на зміну друкованому виданню «Місцевий Час», яким Віктор Щадей привів Віктора Погорелова на посаду мера Ужгорода нічим не краще.

 Обурюють опубліковані соціологічні опитування, де вдвічі занижені рейтинги ВО «Свобода» у незареєстрованій (до слова) газеті кандидата на посаду мера В. Щадея «Місто Життя». Знаючи, як Щадей проводить соціологічні опитування, припускаємо що дані він, у прямому сенсі, взяв зі стелі. Нагадаємо місцеву виборчу кампанію, де, до прикладу, «Наша Україна» за даними соцопитування Ф. Шандора набирала майже 8% та долала прохідний бар’єр у 3%, а у результаті підрахунку голосів набрала заледве 1%, на противагу ВО «Свобода», яке Щадей просто ігнорував та не включав у соціологію і яке в результаті набрало 2,97%. Вочевидь, якби замість маніпуляцій, виборці бачили реальну соціологію, «Свобода» б уже давно захищала права ужгородців у депутатському корпусі Ужгородської міської ради, де однозначно не було б такого беззаконня.

 Нині на службі у Щадея П. Білак, який своїм статусом легалізовує псевдосоціології маніпулятора. Для порівняння, Ужгородська міська організація ВО «Свобода» замовляла соцопитування для власного користування, яке проводилось у середині липня де результати для «Свободи» склали 6,1%.  Тому запитання до Павла Білака, як до кандидата політичних наук, яким чином менше, ніж за місяць рейтинг «Свободи» міг опуститись удвічі, а «Єдиного Центру зрости у пять разів? Радимо В. Щадею не займатись маніпуляціями оскільки такі подвиги негативно впливають на авторитет людей яких він використовує для цього.

білак

щадей г

1 comment

дима says:

лучше щадей чем крыса

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *