Закарпатська міліція затримала групу злодіїв, які здійснили близько 40 крадіжок

злодійУ Міжгірський райвідділ міліції надійшла інформація від небайдужих громадян про підозрілих молодиків, які зупинились в безлюдному місці біля газопроводу, поводять себе вкрай підозріло й міняють на машині номерні знаки.

У зв′язку з останніми подіями в державі керівником Закарпатської міліції Сергієм Шараничем поставлено завдання з охорони стратегічно важливих об′єктів на території краю. На Закарпатті до таких належать й магістральні нафто- та газопроводи. На всій протяжності труби її регулярно обходять співробітники власної служби безпеки, правоохоронці та представники громадських формувань. Дільничні міліціонери просять жителів краю негайно інформувати міліцію у випадку виявлення підозрілих осіб коло «труби», адже в цих умовах на першому плані є безпека держави та її економіки.

Тому коли в Міжгірський райвідділ міліції надійшла інформація про те, що неподалік газопроводу зупинився легковик і підозрілі молодики міняють на ньому номерні знаки, на місце пригоди негайно виїхали оперативники карного розшуку.

На місці міліціонери виявили автомобіль ВАЗ-2107, в якому перебувало двоє осіб. Під час огляду автомобіля правоохоронці знайшли маски, «фомки» та інструмент для перекушування замків. Затриманих доставили в райвідділ міліції для з′ясування їхніх осіб та обставин справи.

Як з′ясувалося, це були 19-річний житель м.Хуст і на рік старший житель Рахівського району. Окрім них, як було встановлено, до складу цієї злочинної групи входили ще два жителі нашої області. –

Зловмисники спеціалізувалися на крадіжках із сільських магазинів. Наразі зібрано оперативну інформацію про причетність затриманої групи до чотирьох десятків крадіжок у шести районах Закарпаття, – каже начальник управління карного розшуку УМВС полковник міліції Василь Лешко. – Троє старших учасників злочинної групи затримані, а четвертий, неповнолітній, перебуває на підписці.

А загальну картину їхніх злодійських «вояжів» повинно встановити слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *