Закарпатська міліція зайнялася своїми колегами, що пограбували угорців

 

даіНа деяких інтернет-сайтах сьогодні вранці з’явилася інформація з провокативним заголовком «”ДАІшники” пограбували християнський ансамбль з Угорщини».
Керівництвом УМВС України в Закарпаскій області призначено службове розтеження. Задля якісного проведення розслідування УМВС звертається до редакції сайту-першоджерела розповсюдження цього повідомлення надати відомості про дату, час та учасників цієї події. Адже слід пам’ятати, що юридичною підставою для покарання має стати заява або звернення постраждалих.
У випадку, якщо оприлюднена інформація буде підтверджена, співробітники міліції будуть звільнені з органів внутрішніх справ та проти них будуть порушені кримінальні справи. Повыдомили в
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ось про який кричущий випадок йшла мова . Подружня пара – музичний ансамбль, виконавці християнської музики приїхали на Закарпаття на запрошення однієї з релігійних громад Берегова. Однак чомусь вирішили перетнути кордон у Вілку, що і стало фатальною помилкою. Бо буквально за кілька метрів на території України їхній автомобіль зупинили працівники ДАІ. Після перевірки документів чоловіку-водієві було запропоновано пройти тест на вміст алкоголю у організмі.

Потім патрульні на ламаній угорській повідомили, що їхній прибор зафіксував значне перевищення норми вмісту алкогольних випаровувань. Не дивлячись на те, що угорець присягався, що не вживав спиртного, закарпатські стражі порядку наполягали на інших результатах свого “дослідження”. А відтак пригрозили великими неприємностями – аж до конфіскації транспортного засобу. Або штрафом – на вибір. Угорцям, які не знали як реагувати на подібні заяви і перебували у шоковому стані, не залишалося нічого як погодитись на шантаж.

Вони змушені були віддати вимагачам всі гроші, що мали при собі – 90.000 форинтів. Але нахабам у пагонах і цього виявилося замало – вони залізли у багажник та у якості “компенсації” привласнили цілу сумку з пакунками (переважно їжею з супермаркету). Отже, у Берегово гості з Угорщини все-таки потрапили, але з жахливими настроєм. Про випадок, що стався з ними, повідомили під час недільного служіння. Після виступу музикантів священик закликав прихожан по можливості фінансово допомогти постраждалим, аби вони могли повернутися додому. На Закарпатті вони навряд чи наважаться приїхати ще хоча б раз…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *