Закарпатська міліція підтвердила факт затримання військовослужбовця ЗСУ (ФОТО)

28-річний житель Ужгородського району, військовослужбовець, який тепер лікується на Закарпатті після поранення в зоні АТО, намагався збути за 10000 гривень два бронежилети, кевларову каску, 5 коліматорів до автоматів та інше військове приладдя. Затримали його біля супермаркету в Ужгороді працівники карного розшуку міської міліції.

амуніція

До ужгородських волонтерів звернулися колеги з інших регіонів, які повідомили про те, що в Інтернеті вивішено оголошення, що в Ужгороді можна придбати військову амуніцію. За два бронежилети, кевларову каску, п′ять коліматорів і т.зв. «розгрузку» продавець хотів 10 тисяч гривень.

Ужгородська волонтерка повідомила цю інформацію правоохоронцям. Справою зайнялись працівники карного розшуку міськвідділу міліції. Інформація підтвердилася.

Сьогодні обідньої пори на автостоянці біля одного з ужгородських супермаркетів зловмисника було затримано під час спроби збуту амуніції.

амуніція2

Ним виявився 28-річний уродженець Ужгородського району. Цей військовослужбовець, як сам він каже, брав участь у бойових діях в зоні АТО, а тепер перебуває в рідному Закарпатті на лікуванні після поранення. І от вирішив підзаробити на продажу військової амуніції…

– Ми вдячні волонтерам і представникам громадськості, які допомогли нам затримати цього військовослужбовця. Зібрані нами матеріали буде передано у прокуратуру для прийняття відповідного рішення, – прокоментував цю подію начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Раніше “Трибуна повідомляла: В Ужгороді затримали військовослужбовця при спробі продажу бронежилета

 

При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *