Закарпатська міліція опізнала два трупи

швидкаОдним із завдань працівників карного розшуку, окрім розкриття злочинів і затримання злочинців, є розшук зниклих безвісти людей і опізнання знайдених трупів. На жаль, з останнім доводиться стикатися доволі часто.

Так, ще наприкінці серпня зник безвісти 71-річний житель Мукачева. Пенсіонер поїхав із дому у Воловецький район збирати яфини й додому не повернувся. Стурбовані родичі чоловіка звернулися із заявою в міліцію й того оголосили в розшук.
І от днями на полонині Плай, за 10 км. від Воловця, збираючи яфини, люди виявили труп чоловіка. Про знахідку повідомили в міліцію. Як з′ясували правоохоронці, це й був зниклий безвісти мукачівець… Причину смерті людини з′ясовує судмедекспертиза.
Ще один труп – 29-річного жителя Рахова виявила в урочищі Менчул на околиці міста його сестра. Зовнішнім оглядом тіла ознак насильницької смерті не виявлено, її причину повинна зясувати судмедекспертиза.
В лісовому урочищі біля с.Уклин на Свалявщині грибники виявили 38-річного жителя цього села, який перебував у непритомному стані. На місце пригоди викликали «швидку», яка доправила потерпілого до лікарні. Медики повідомили про пригоду в міліцію й обставини справи з′ясовують правоохоронці. Тілесних ушкоджень на тілі людини не виявлено.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *