Закарпатець очолив партію “Контреліта”

контрелітаГоловою партії “Контреліта” став виходець з Мукачівського району Іван Лендєл.

1 березня 2014 року у Львові відбувся установчий з’їзд Партії “Контреліта”. Вона створюється молодими людьми з чистою репутацією, які бажають сформувати якісно нову політичну еліту, що зможе витіснити з влади людей радянського покоління, які довели свою неспроможність реалізувати потенціал України. Саме тому, обрана дана назва. Гаслом партії є “Змінити, а не замінити!”, що виражає бажання її учасників реформувати українську політику, державу і систему загалом.

 

До складу Правління партії були обрані Анна Пахомова(зовнішній відділ) та Андрій Климчук(внутрішній відділ). Наглядову раду очолила Ірина Чорненька, а членами НР стали Лілія Познахівська та Ірина Сатарова.

 

Програма партії доволі стисла і є скоріше концепцією. Планується детальне обговорення всіх важливих питань, результати якого ляжуть в основу повної програми. Вона буде затверджена після державної реєстрації партії, як і багато організаційних змін, що покликані підкреслити особливості даної структури.

 

До понеділка оновиться сайт партії: з’явиться інформація про керівництво, тези повної програми, установчі документи ітд. З цього ж дня і почнеться збір підписів у її створення партії. Оргкомітет закликає усіх зацікавлених підписуватись на сторінки у соцмережах чи email-розсилку та надсилати свої питання.

 

 ПРОГРАМА

 

Партії «Контреліта»

 

Концепція

 

 Україна

 

Ми бачимо Україну незалежною та самодостатньою державою, яка гарантує максимальні безпеку та можливості своїм громадянам. Наша держава має величезний потенціал, але не може ним скористатися через керівників, що думають про власний добробут. Є гостра потреба змінити майже весь державний механізм та провести люстрацію. Україна має стати такою, щоб люди мріяли жити саме тут, а не втекти з неї.

 

 Особистість

 

Наша країна має бути спільнотою мислячих особистостей, розвинутих інтелектуально та фізично, які є патріотами, вільними та відповідальними громадянами. У такому суспільстві поважають природу, шанують традиції та разом працюють над подоланням проблем.

 

Держава повинна дбати про майбутнє, а ним є її молодь. Ми ставимо на перше місце її інтереси та право розбудовувати свою державу без совкового світогляду. Ті, хто прожив своє свідоме життя в незалежній Україні повинні нарешті отримати владне кермо.

 

 Контреліта

 

Політика і політики повинні стати іншими. Ми прагнемо принести свіжість, якість, щирість та нове бачення. Свою роль у суспільстві ми бачимо не у тому, щоб робити щось замість людей, а бути партнером. Взаємодопомога та співпраця все ж не має порушувати нашого головного принципу – незалежності. Це передбачає самофінансування та участь у проектах на основі спільного бачення.

 

Ми сприймаємо владу як єдиний інструмент для того, щоб швидко і якісно змінити Україну та систему загалом, а тому нашим гаслом є:

 

Змінити, а не замінити!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *