Захищаючи свою родину, закарпатка порізала ножем трьох чоловіків

ніжДо Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них звернулися троє мешканців селища Чинадієво. Лікарі діагностували в одного з чоловіків проникаюче ножове поранення грудної клітини, в іншого – множинні непроникаючі поранення, а в третього – ножове непроникаюче поранення голови.

Зі слів потерпілих, їх порізала ножем 26-річна односельчанка.

На місце пригоди прибули правоохоронці. Як з′ясувалось, перебуваючи з сім′єю в м.Мукачеві, 23-річний житель смт.Чинадієво зустрів свого 26-річного односельця. Після посиденьок у барі сімейна пара запросила чоловіка до себе в гості. Вже вдома між захмелілими чоловіками виник конфлікт, далі бійка.

Ображений гість вийшов з будинку та покликав на підмогу двох своїх товаришів віком 23 і 44 роки. Утрьох повернулися до будинку, один із них тримав у руках ніж. Непрохані гості почали лупцювати господаря та погрожували його 26-річній дружині. На крики до кімнати зайшов 5-річний син господарів. Дитина стала плакати, й розлючений один із нападників ударив хлопчика ногою в груди.

Господиня, рятуючи дитину й чоловіка, вхопила кухонний ніж і почала ним завдавати ударів непроханим гостям. В результаті всі троє опинилися в лікарні, – йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Також вирішується питання щодо притягнення до відповідальності зловмисника, який ударив дитину. За даним фактом триває досудове розслідування.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *