За вживані лахи з Європи ужгородці роздяглися до трусів

секондхенд-акціяМагазини вживаного одягу міста запропонували своїм покупцям акцію – зняти верхній одяг й отримати за це п’ять речей у подарунок. Відтак ужгородці вийшли на шопінг у самих купальниках та плавках.

Натовп під дверима секонд-хенду помітний здалеку. Хоча до відкриття ще година, люди займають чергу впритул до дверей. Тут як молоді дівчата та хлопці, так і люди більш поважного віку.

Напруга зростає, стає дедалі гарячіше… і тут двері відчиняються, й починається «масовий психоз». Звертати увагу на те, хто в що одягнений або ж, навпаки, роздягнений, часу немає. На раз – усі залітають, на два – змітають усе, що бачать у пакет, на три – ретельно передивляються свою «здобич» і відсіюють зайве. Усередині не проштовхнутися: пахне дезінфікованим одягом та необдуманими рішеннями. Беруть усе підряд: бо ж халява, бо ж дешево, бо якщо ти не візьмеш, то забере хтось інший.

секондхенд-акція2

 

«Подібні акції – нормальна практика за кордоном, – переконують продавці секонд-хендів. – А тепер вони стали популярними і в Україні. Як бачите, Ужгород – теж не виняток. Роздягаються всі: як старі, так і малі – й отримують речі в подарунок…»

Дійсно «голі розпродажі» досить поширені за кордоном, однак є один вагомий нюанс – проводяться вони зазвичай не в магазинах вживаного одягу, а в бутиках.

Думки про такий екстремальний шопінг в ужгородців розділилися. Одним невтямки, як можна європейському майбутньому оголюватися за євролахміття, інші ж нарікають на позахмарні ціни на новий одяг у магазинах та бідність населення.

Христина БІКЛЯН

karpatskijobjektiv.com

1 comment

CleverBoy says:

Скоро будуть навіть купальники та труси знімати…… безробіття (збільжується тільки СБУ), жебрацька зарплата та пенсії…..ціни на комунальні послуги виросли у 2 рази, гривня в обвалі, що призвело до подорожченяя бензину та всіїх споживчих товарів. Незабаром 2-во разове підвищення ціни на ж\д квитки та газ, електроенергію, воду а тим часом в країні громадянську війну розвязали щоб було на що та когось списати розвал країни….

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *