За хабар завідувачу відділення УжНУ загрожує до 4 років позбавлення волі

хабарПрокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно завідуючого відділенням Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».

Як встановлено слідчим відділом СУ УМВС України в області, протягом вересня-жовтня цього року викладач одержала від закарпатця неправомірну вигоду у сумі близько 6 тис. грн. за успішну здачу ним екзаменів та заліків.

Відтак, правоохоронцями було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 368 КК України – одержання неправомірної вигоди, досудове розслідування у якому, за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури Закарпатської області, вже завершено.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення В’ячеслав Сільченко: «Санкцією вказаної статті передбачена  відповідальність  у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією”.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *