«Явір» став володарем кубка Перечинщини (ФОТО)

В перший день літа на стадіоні с.Туриця відбувся фінал кубка району з футболу, в якому зустрічалися ФК «Явір» Туриця та ФК «Тур’я» Т-Ремета. Приємно відмітити, що подивитися поєдинок та підтримати свої команди прийшло досить багато вболівальників не лише з Туриці та Т-Ремети, а й з Перечина, Сімери, Сімерок, Зарічева. До честі футболістів вони показали пристойну гру, в якій вирували емоції, пристрасті та без компромісна боротьба, яка притаманна кубковим матчам.

 явір

        З перших хвилин зустрічі «Явір» намагався взяти ініціативу в свої руки й нав’язати супернику свою гру. Але футболісти з Т-Ремети протиставили їм добре організовану гру від оборони. Всі атакуючі дії «Явора» наражалися на захист суперника, а удари з далекої відстані не приносили результату. Перший тайм так і закінчився без забитих м’ячів.

       З перших хвилин другого тайму завдяки проведеним замінам «Явір» збільшив тиск на ворота суперника, що врешті призвело до першого забитого голу. А відзначився Вадим Веселовський, який вийшов на заміну. На 55 хвилині після невпевненої гри на виході воротаря суперника йому вдалося переправити м’яч в сітку воріт. Після пропущеного голу «Тур’я» більшими силами пішла вперед, за що невдозі й була покарана. В одній з контратак реметяни порушили правила в небезпечній відстані від свого штрафного майданчика і «Явір» отримав право на пробиття штрафного удару. Після виконання цього стандартного положення гравець «Тур’ї» зіграв рукою у власному штрафному майданчику за що суддя, не вагаючись призначив пенальті. Максим Фрайтик чітко виконав 11-метровий, встановивши як виявилося кінцевий рахунок матчу – 2:0 на користь турицьких футболістів.

         По завершенню поєдинку відбулася церемонія нагородження. Нового володаря кубка привітали голова Перечинської районної ради Анатолій Перцев та голова районної федерації футболу Василь Стецо. З рук керівника району капітану «Явора» було вручено кубок та грамоту. Також пам’ятні нагороди отримали судді, які обслуговували цей матч.

Прес-служба Перечинської районної ради

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *