Як закарпатські перевізники обкрадають пенсіонерів (ВІДЕО)

Про це інформує громадський активіст Лариса Ступак (орфографія і стилістика автора)

Закарпатська організація “Сила народного контролю” пішла наступом на хамлюг водіїв маршруток. Скільки ще вони будуть знущатися над людьми похилого віку? 

маршрутка
Згідно закону України пенсіонерів, інвалідів, багатодітних маршрутчики мають перевозити безоплатно. Жодних АЛЕ! БЕЗОПЛАТНО и крапка. Багато років поспіль бідних людей похилого віку привчали до “порядку” , який встановили у державі нахаби перевізники та їх водії. Кожен пенсіонер пройшов школу пільгових перевезень, що називається на своїй шкурі. Хамство по відношенню до старшої людини стало майже нормою у зажерливих водіїв.

Останню копійчину вони воліють забрати від таких людей, заради наживи. Які тільки причини не попридумовували водії для наших з вами мам, бабусь, дідусів, заради того, що б не везти їх безоплатно.
“Нам за вас ніхто не платить”- кричать вони
“Купи собі автобус і возися”- випихують чергову бабцю з автобусу.
” Я не можу брати в один автобус більше 1-2-3 пільговиків!”- брешуть , глазом не кліпнуть.
” Безоплатно возять лише з автовокзалу”-брешуть. “Чекайте якийсь специальний автобус” – також брещуть ….
БРЕХУНИ! ВИ МАТЕРІВ МАЄТЕ? ЧИ ХТО ВРОДИВ?

АКТИВІСТИ: “Дуже багато порушень закону. Тотальні порушення!!”

ВЛАСНИК АВТОБУСІВ: Порушення? Яки? Коли? Де? Я про таке не чув!
ІНСПЕКТОРИ: Білети є у всіх? Як нема? Не може бути!

(Окреме “ДЯКУЮ” пану Слободянюку за перевізника Кіш Степана, якого ви любязно мені підкинули. Те, що він зухвало наговорив мені на камеру, багато в чому оцінка вашої роботи. У мене склалося стійке враження, що ви співпрацюєте з тими нахабами , тому вони настільки нагло себе поводять. Я побачу, яке стягнення буде застосовано до нього, як власника автобусів за всі порушення перевезень та його поведінку перед пассажирами )) 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *