Як торгують землею на Закарпатській митниці

колесніковНещодавно стало відомо, що Закарпатською митницею ДФС наказами від 06.04.2016 року надано попередню згоду на надання безоплатно в тимчасове користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Карпаті Трейдінг» (ЄДРПОУ 40002710) земельних ділянок в міжнародних автомобільних пунктах пропуску в сфері діяльності Закарпатської митниці для службових потреб. Станом на 01 червня 2016 року відомості про ТОВ «Карпаті Трейдінг»  в Реєстрі магазинів безмитної торгівлі, який є у вільному доступі на офіційному сайті ДФС України, відсутні.

Ще більше здивування та закономірне обурення викликає те, що при прийнятті цих наказів Закарпатською митницею ДФС проігноровано рішення ДФС України від 18 грудня 2015 року про відмову в наданні дозволу на відкриття та експлуатацію магазинів безмитної торгівлі Товариству з обмеженою відповідальністю «Карпаті Трейдінг».

На аналогічні звернення щодо виділення земельних ділянок  СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг», яке є оператором безмитної торгівлі з бездоганною репутацією ось вже 25 років, є утримувачем тринадцяти магазинів безмитної торгівлі на кордонах з 6-ма країнами, а також стало переможцем Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014», Закарпатська митниця ДФС відмовила, мотивуючи це тим, що вирішення цього питання не належить до її компетенції.

Такі нахабні дії ТОВ «Карпаті Трейдінг» є наслідком відсутності реагування на незаконні дії посадових осіб Закарпатської митниці ДФС та Мукачівського прикордонного загону. Ще 10.06.2016 року керівників Мукачівського прикордонного загону та Закарпастької митниці ДФС повідомлено про ці кричущі факти самоправства з боку ТОВ «Карпаті Трейдінг», однак належне реагування відсутнє. Аналогічною є ситуація на пункті пропуску «Дзвінкове», де теж ведуться монтажні роботи без відповідних дозволів.

Прес-служба СП у формі ТОВ “ДЮТІ ФРІ ТРЕЙДІНГ”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *