Як харчувалися закарпатці останні 16 років (ІНФОГРАФІКА)

Харчування – невід’ємна частина людського існування. І досить коштовна до того ж. Тож недарма закарпатські статисти збирають інформацію не загалом про харчування, але про різні продукти окремо.

Ми виявили на сайті ГУС в Закарпатській області цікаві числа. Це та кількість кілограмів певного продукту, яку один закарпатець споживав у середньому за місяць протягом 1999-2014 років.

Графік слід розуміти таким чином, що чим більша площа фігури, тим більшу кількість продукту спожили краяни. Сторони фігури зліва та знизу обмежені осями X та Y.

У результаті ми чітко бачимо різницю між молочними продуктами (фіолетовий) та рибою (синій). М’ясо, наприклад, опинилося десь посередині рейтингу. Овочі і картопля мають куди більше прихильників, ніж виноград і фрукти тощо.

Для тих же, хто хоче ознайомитися з числами пропонуємо ще одну таблицю.

Ярина Денисюк, мультимедійний відділ Ужгородського прес-клубу

інфо харчі


Loading...

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 4 =