Вже завтра аеропорт “Ужгород” відновить роботу

аеропортДержавна авіаційна служба України з завтрашнього дня 00.00 3 березня поновлює дію сертифіката авіаційної безпеки міжнародного аеропорту “Ужгород”. Таке рішення сьогодні прийняла Комісія з сертифікації, реєстрації аеродромів та визначення придатності до експлуатації злітно-посадових майданчиків, повідомляється на сайті голови Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадія Москаля.

У вівторок спеціальна комісія проінспектувала хід усунення грубих порушень в роботі аеропорту. “Роботи в аеропорту ведуться в тому числі і на вихідних, комісія переконалася в цьому, бо повітряне сполучення на Закарпатті фактично відновлено”, – сказав Москаль.

За його словами, зараз ведуться переговори з авіакомпаніями щодо відновлення рейсів “Ужгород – Київ – Ужгород”. Про точну дату першого рейсу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, в лютому Державіаслужба призупинила дію сертифікату аеропорту “Ужгород” на обслуговування пасажирських авіарейсів у зв’язку з виявленими в результаті перевірки порушеннями правил безпеки. Сертифікат було призупинено до усунення виявлених порушень.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *