Вночі закарпатські вулиці небезпечні для перехожих

грабіжникиУжгород:

Глибокої ночі 11 червня до працівників Ужгородського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель 26-річний Денис, який повідомив, що на вул. Капушанській до нього пристали троє невідомих, які, завдавши йому тілесні ушкодження, насильно відібрали футболку на кросівки «Адідас».

Працівники патрульної служби встановили, що це пограбування на рахунку трьох ужгородців: 31-річного Віталія, 17-річного Андрія та 21-річного Томаша, яких упізнав потерпілий.

У цього тріо частково вилучили речовий доказ. Наразі за цей злочин зловмисників притягають до відповідальності.

 

Тячівський район:

10 червня о 2 годині ночі в смт Солотвино на Тячівщині 21-річні жителі Львова Тетяна та Андрій зі знайомою дівчиною поверталися з озер на квартиру, яку винаймали. На нічній вулиці до них раптово дійшли четверо молодиків, які, застосувавши фізичну силу, відібрали від гостей цифровий фотоапарат «Кенон», срібний ланцюжок та кулон «Божої Матері», срібний ланцюжок з хрестиком, два мобільні телефони «Самсунг» та 400 гривень. Потерпілі повідомили про грабіжників у міліцію. Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце пригоди встановила, що  зухвалий злочин на рахунку місцевих хлопців,  двоє з яких ще неповнолітні. Речові докази частково вилучили. Наразі підозрюваних чекає серйозна розмова зі слідчим.

“Карпатський об’єктив”

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *