Відбулись установчі збори з формування Громадської ради при фіскальній службі Закарпаття (ФОТО)

Громадська рада при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області –дорадчий орган. Вона утворюється для налагодження ефективної взаємодії з громадськістю, створення умов для участі громадян у розробленні проектів нормативно-правових актів, забезпечення гласності, прозорості та відкритості фіскальної служби.
Сьогодні, 29 січня 2014 року, відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області.
Ростислав Пазина відкриваючи засідання установчих зборів розповів про роботу Ініціативної групи та повідомив, що було прийнято рішення коли і де буде проведено установчі збори, якою має бути формат заяви від інститутів громадянського суспільства на участь в установчих зборах, формат додатків до заяви, порядок прийняття документів, та як, коли і в який спосіб буде повідомлено інститути громадянського суспільства про проведення установчих зборів.
Він зазначив, що Ініціативна група приймала та опрацьовували документи, які подавали інститути громадянського суспільства. Зокрема, на участь в установчих зборах було опрацьовано й допущено 93 пакети документів, на збори прийшли 86 представників громадських організацій, осередків, асоціацій та представників засобів масової інформації.
Ростислав Пазина оголосив порядок денний, присутні в залі представники, більшістю голосів його підтримали та перейшли до обрання лічильної комісії.
Головуючим на установчих зборах було обрано Миколу Желізняка, який вів збори. За результатами голосування було визначено 45 представників інститутів громадянського суспільства, які увійдуть до складу Громадської ради.
Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області

unnamed

unnamed10 unnamed9 unnamed8 unnamed7 unnamed6 unnamed5 unnamed4 unnamed3 unnamed2

 

1 comment

читач says:

Активісти краю мають бути в списках багатьох громадських рад різних державних установ, щлб менше було зловживань, корупції та бесчинства! Вони мають контролювати зарвавшихся чиновників!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *